Nyhedsbrev
Facebook
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Så kom jeg igang med 2017. Det er mærkeligt, ikke at have en forretning mere, men også virkelig dejligt at kunne bruge alt min tid på værkstedet. Jeg har fået ryddet godt op over det hele, smidt rundhåndet væk af ting jeg aldrig vil få brug for mere, og nu er der plads til at arbejde på højtryk på værkstedet.

Webshoppen er under opdatering, og nye varer kommer på hver dag, og der er mange gode tilbud imellem.

 Jeg har været nødt til at opjustere mine priser lidt, da prisen på basisglasset er steget i 2016.

Jeg arbejder på værkstedet med opgaver, primært  til diverse firmaer og forretninger. Ønsker du at se mere til hvad jeg pusler med, kan du kigge forbi min facebook GRUPPE: rikke pape glaskunst. Der lægger jeg jævnligt billeder op. Du kan finde den ved at klikke på facebook ikonet her på hjemmesiden.

Jeg oplever jævnligt, at folk henvender sig og ønsker at komme i butikken, eller biler kommer ind i håb om går jeg ud fra, at forretningen er åben. Det kan desværre ikke længere lade sig gøre at handle direkte i min forretning. Alle varer ligger til salg på nettet, og kan ses der. Varer købt på min webshop kan fortsat afhentes her på Hjørringvej 330 efter aftale.

Ligeledes er det ikke længere muligt at bruge tilgodebeviser og gavekort udstedt i butikken. Webshoppen og den fysiske butik er 2 forskellige ting, og der kan ikke betales med gavekort og tilgodebeviser i webshoppen. Disse skulle i henhold til avisannoncer og som skrevet på hjemmeside og facebook i nov. dec. have været brugt inden forretningen lukkede d. 21.12.16. 

 Har du en specialopgave til mig, som du ønsker at snakke om, laver jeg gerne en aftale om besøg på værkstedet:) Du kan da skrive en sms til mig eller ringe på 27644053.  ( Jeg tager dog forbehold for, at jeg ikke har tid, mulighed eller evner til at udføre din ønskede opgave)

mvh. Rikke