Nyhedsbrev
Facebook
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Så er 2018 kommet godt fra start.

Jeg elsker altid begyndelsen af året, for det er her det gamle år revideres og ny tanker tænkes. I år er ingen undtagelse. Nye ting er under opsejling, og nye forretningsforbindelser igang med at blive etableret. 

NYHED! Jeg har sendt en kasse med vareprøver til et firma i Sydney Australien, som har specialiseret sig i at formidle europæisk kunst og kunsthåndværk til de Australske forhandlere - en opgave jeg er MEGET spændt på omfanget af. En australsk kunde vil tage et lille udvalg af mine varer med på messer rundt om i Australien. hvor forretninger så kan bestille - lidt ligesom formland forestiller jeg mig- altså bare på den anden side af jorden:)

Et nyt år betyder også opfølgning på de steder jeg har udstillet og solgt glas til i det forgangne år. Mange bestiller nye varer, og de steder jeg udstiller bestræber jeg mig på at få mine ting hentet hjem, og nye ting afleveret inden påsken. 

Webshoppen skal også passes. Jeg har kørt udsalg de første 3-4 uger af 2018, og nu er jeg i fuld gang med at sortere og lægge nye varer ind. 

Nogle af mine erhvervskunder og forretningsforbindelser har også startet det nye år med at bestille nye firmagaver, så jeg har hænderne fulde med fade, huse og tegninger lige pt. Det er virkelig skønt!

NYHED. En forretning i Grenå har meldt sig som udstiller i et par måneder, så Butik Vid i grenå: udstiller og sælger udvalgte varer i feb, marts.

Udstillingsmæssige samarbejder der fortsætter i 2018:

Galleri Art expo, hørning ved Århus - udstiller udvalgte glasting.

Galleri Uggerby i Lønstrup får nye varer til påsken og året ud.

Nordsøen oceanarium her netop bestilt nye varer til forretningen.

 

Jeg har luftet ideen om aftenskolevirksomhed - eller kreaworkshops, ligsom ideen om at holde arrangementer i forbindelse med højtider som fx. påsken, pinsen eller julen, og måske et sommer - kunsthåndværkermarked, som jeg tidligere har haft succes med spøger også i mit hoved..... jeg ser lige tiden an, og melder ud når tankerne er faldet på plasd:)

Ønsker alle et godt og lykkebringende 2018.

mvh. Rikke